Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
susanne kilje inspirerte


Något litet om titlar






Titeln är förstås guld värd
av allt guld som folk drömmer om

av allt guld som folk drömmer om
finns i öknen
mer än blott grus o blå dunster




Fri vers av lodjuret/seglare VIP
Läst 418 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-06-10 00:56



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP