Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

om jag frågar dig vem du är, vem svarar du då?



du har femtiotvå personligheter
i två färger
och fyra mönster

fast
du är nog jokern
egentligen

men
jokern är väl
en ersättare
en simpel reserv

och det är något
du verkligen
inte
är.




Fri vers av murmeldjuret
Läst 382 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-06-10 03:06



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Dina dikter är verkligen bra. Tycker om innehållet i den här, och sättet du delat av den på. Ja, finurlig liten text är det. Bra!
2008-11-10
  > Nästa text
< Föregående

murmeldjuret