Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Frihetskänsla


Muck - Född fri

Muck - Frihet är rättigheten att utöva och utveckla självbestämmande utan begränsningar i form av förtryck. Vad betyder då detta. Jag tror att alla människor har ett stort behov att vara fria då i arbete som privat får vi inte det så slår vi bakut som hästen när han känner sig trängd kan vi få frihetskänskan skapar det en enorm trygghet och kreativitet .




Fri vers av tyrone
Läst 124 gånger
Publicerad 2008-06-10 07:52



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

tyrone
tyrone