Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Min kvinnas svarta ögon



Dina ögon är så svarta de lyser mot mig

som lampor nej inte som lampor jag menar

de gnistrar som ädelstenar hämta min piska

så slår jag äpplet från grenen halva får jag halva får du

innan du lämnar mig du. Nu måste jag göra mitt val men

vilken väg ska jag ta. Den väg väg som jag väljer blir nog

den väg som min älskade tog.




Fri vers av tyrone
Läst 153 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-06-12 12:30



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

tyrone
tyrone