Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Junimelankoli

Vem har virat
flugfångaren
kring själen min

Allt som fastnar där
bara oönskat

Vem har virat
flugfångaren
kring själen min

Inte kan det väl
vara jag själv




Fri vers av Anders_A
Läst 381 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-06-10 09:49



Bookmark and Share


  Mangal VIP
Lustigt, sorgligt och halsbrytande uppfriskande. Svaret... tjaaa...
2008-06-18

  Janis Karlsson
Hmmmm, ja - undrar vem??? Väldigt fångande skrivet...
2008-06-13
  > Nästa text
< Föregående

Anders_A
Anders_A