Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Till min vän som finns så långt borta!


Avståndet klipper tårar

Du andas långt bortom mina gränser.
Där gråter du regnbågsfärger.
Ingen ser dina tårar, även fast de inte är osynliga.

Våra händer nuddar inte varandra.
Ändå är din röst värmen.
Men otillräckligheten ger sig till känna i natten.

I en värld där motvinden strider.
Har vi placerats.
Du och jag, på varsin sida tidlösheten.

Trånaden till dig skapar önskebilder.
Overkliga i verkligheten.
Hallucinationen av dig ger mig kraften att andas.

Känslan av din närvaro besegrar alla mil som
hindrar våra ögon att mötas.




Fri vers av Anette Hedqvist
Läst 584 gånger
Publicerad 2005-07-02 18:03



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Anette Hedqvist
Anette Hedqvist