Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ett försök till en kärleksdikt antar jag... jag som aldrig skriver sånt


Vindpussar från dig

Genom syret vindpussar du sänder,
sätter sitt unika avtryck i min barm.
Många ögonkast i smyg jag vänder,
känner känslan av dig, avlägsen men varm.

Betraktar dig drömmande på distans,
långt bortom alla bekymmer som lurar.
Men avståndet rycker mig ur balans,
och ett eget skyddsnät runt hjärtat murar.

Ett enormt kliv att föra dig i land,
att våga uppenbara min skepnads lust.
Ska jag ta mod att sträcka ut min hand,
inbjuda kärlekens farofyllda dust.




Fri vers av Anette Hedqvist
Läst 439 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2005-07-02 18:06



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Anette Hedqvist
Anette Hedqvist