Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Om att allt fler mår dåligt


Självmordsmodell

Nog jag är en sån där typisk självmordsmodell
Jag sätter jack i handlederna i badrummet
Fantiserar om min egen begravning
Ser snaror i skuggorna på nätterna

Nog ser ni mig som en av alla dem
som dramatiserar mitt lidande
Att jag bara följer det nya modet
och låter er tycka synd om mig.

Men när jag nu sätter upp glasdörrarna
och tillåter era blickar att uppfånga smärtan
så bryr ni er inte
För jag är ju bara en sån där typisk självmordsmodell
Som sätter jack i handlederna i badrummet




Fri vers av Anette Hedqvist
Läst 506 gånger
Publicerad 2005-07-02 18:07



Bookmark and Share


    Evelyn
vi är så många självmordsmodeller numera... att världen vant sig.
känslor spelar ingen roll, vi lever i ett känslokallt samhälle. ett samhälle för trött för att orka uppfatta känslor.

massa bra.
2005-07-26

  Jessi
Jag lider också med dig....och sätter jack i mina handleder jag med... Fin dikt
2005-07-02

  Elfrida
visst har du rätt.
det är dock lite som den där sagan, om räven som ingen hjälper för att han redan så många gånger utnyttjat ordet hjälp.

det läskiga är var vi kommer vara om ett tag, kommer det vara så att ingen får hjälp. inte ens dom som behöver hjälp. eller kommer vi människor tappa tilltro till lyckan, och till hoppet om att det kommer bli bra?
2005-07-02

  Hans w-art Westlund VIP
du har en poäng där...
2005-07-02
  > Nästa text
< Föregående

Anette Hedqvist
Anette Hedqvist