Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ibland är det tveksamt om jag verkligen kan skilja agnarna från vettet... men först till kvarn iallafall...


Skitroligt?







...när jag har saker

som måste komma ut


så känns det skönt



att jag kan skilja på

en toalettstol och den stol


som är placerad framför datorn...




Fri vers av lodjuret/seglare VIP
Läst 278 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-06-11 00:16



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP