Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Haiku


Tidigt när regnet äntligen fallit


blomsteräng i dis
snäppan sjunger ottesång

nävorna vaknar




Bunden vers (Haiku) av korpfjäder
Läst 256 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2008-06-11 10:50



Bookmark and Share


  drakbruden VIP
Vilken underbar morgon!! Och underbart beskrivet!
2008-06-13

    Glittra G
jag älskar sommarmornar!
2008-06-12

  inutimonster
åh den här gillar jag! kan riktigt känns doften efter regn, hur morgonen sträcker ut sin sol, hur fåglarna kvittrar....mysigt värre!
2008-06-11

  Mona*
Ja, de förbannade åglarna som inte låter en sova på mornarna.

:-)
2008-06-11

  Carola Zettergren
SAGOLIKT!!!!
2008-06-11

  Cadena
Härlig och rörande med de vackra naturdetaljerna
2008-06-11

  Maria Zena Viklund
love it!
2008-06-11
  > Nästa text
< Föregående

korpfjäder
korpfjäder