Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Föreställningen om att onani skulle vara ett litet begränsat område på erotikens världskarta och bara just där, är en klar missuppfattning. Läsaren bör ha i minne att alla mina texter är påhittade, ehuru innehållet ibland har drag av sanningsenlighet


Jag onanerar tre gånger om dagen eller mera






Först onanerar jag
min tankeverksamhet och går igenom
mina viktiga papper
kring olika brännbara ämnen.

Därefter tar jag itu med att onanera
mina känslor kring kärlek
olika möjliga sökvägar
att få utlopp för kärlek via känslor.

Slutligen går jag igenom
mina drömmar och går då ofta
tillbaka i tiden och funderar över
hur mitt och andras liv skulle ha sett ut
om bara om hade varit.




Fri vers av lodjuret/seglare VIP
Läst 573 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-06-11 12:19



Bookmark and Share


  Carl Thomas
Skitbra rubrik och dikt! Ha en fin dag
2008-06-11

  Ewa-Britt Nilson VIP
Livet går i en
ständig krök
med oss och
våra försök
men ibland
får vi till det
då växer det
upp en lök...
Blir mera
stök och bök
i livets krök...
2008-06-11

  Carola Viola Hedelius VIP
Tankar man ger lite extra tid till tankar som är lite våra att skuffa undan nu menar jag inte sex dåra. utan tankar man bär inom en som man värderar lite högre ibland även om man kanske inte vill.
Men stark och tankevärd.
Gillar verkligen början!
2008-06-11
  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP