Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
herr orblin inspirerade genom sin text om en fläck på en matta, texten heter mattan och jag skrev detta som en kommentar och trolig förklaring på mysteriet


Kritik på en text IIIX






Ture Sventon köpte en flygande matta
av Omar, mot golvdraget
eftersom Sventon var pank
så lånade han pengarna av en kvinnlig släkting
som jämt påtalat
det ohälsosamma med golvdrag...

fläcken kan ha sprungit ur
så kallad självbefläckelse
troligen onanerade någon
sin tankeverksamhet och så sprutade
en smula hjärnsubstans ut ur huvudet
via ena örat

det som först togs
för att vara flytande öronvax
var i själva verket tisdagens minnen
av en internationell match i fotboll
mellan Grekland och Sverige...

det var troligen bollens nötande
på maskorna i det grekiska målet
som fick hjärnans hölje att brista




Prosa (Novell) av lodjuret/seglare VIP
Läst 232 gånger
Publicerad 2008-06-11 12:49



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP