Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
carola hedelius inspirerte


Kritik på en text XII






Minnet och drömmen om munnen
kan vara till hälten utbränd, upprunnen

kärlekens längtan och offer i gårdagen
bör något kunnat läkas om vårdagen

dess dofter av buske och blomma
locka dig kanske att återkomma

till lusten, glädjen och livet
om det som just blev beskrivet




Fri vers av lodjuret/seglare VIP
Läst 260 gånger
Publicerad 2008-06-11 13:12



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP