Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Utanförskap

 

Ankungeskap

finns i överallt

svanarna putsar sina vingar

och märker ingenting

bara ankungen ser




Övriga genrer av Cerridwen
Läst 259 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-06-11 20:56



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Cerridwen