Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Älskade du!

 

jag vaknar av att du ligger så nära
du dreglar lite och din haka värmer
på min axel
det känns varmt och gott
och jag smeker dina lockar

jag tänker på det som vi allvarsamt har talat om
innan dina vackra ögon sakta stängde sig

och du föll in i sköna drömmar
oskuldsfull och tillitsfull
jag älskar dig
kära barnbarn

du som ger så mycket ...




Fri vers av Cerridwen
Läst 268 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-06-11 00:19



Bookmark and Share


  Carola Zettergren
Å vad varmt och nära...så fint till ditt barnbarn!!!!
2008-06-11
  > Nästa text
< Föregående

Cerridwen