Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Pärlemorsdrömmar som sprack

 

Fånga dagen!

säger ni

men hur ska man klara det

när man inte ens kan fånga en såpbubbla?




Fri vers av Cerridwen
Läst 258 gånger
Publicerad 2008-06-11 20:58



Bookmark and Share


  Everything I Do
Kort men kreativ!
2008-06-11
  > Nästa text
< Föregående

Cerridwen