Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Livsuppgift

 

vad är det?

vi föds för att dö

det som händer emellan är en parentes

för vi har missförstått

vad jorden är till för

vi gräver mänsklighetens massgrav

 




Övriga genrer av Cerridwen
Läst 232 gånger
Publicerad 2008-06-15 16:47



Bookmark and Share


    medlidande
\"det som händer emellan är en parentes\"
det är så hopplöst och så vackert <3
2008-06-15
  > Nästa text
< Föregående

Cerridwen