Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Den här bilden föreställer ungefär vad som kan hända när en önskar sig en jordenruntkryssning i present av sin tillkommande och den ställs in på obestämd tid för att personen ifråga gått och fått en sticka i lillfingret...


Ge mig fingret ditt och jag skall säga dig vem som är…






Jag hade något på hjärtat

jag hade tänkt meddela dig något


jag undrar så vad det kan ha varit



nu tycks det mig borta för gott




i minnets soptunna




Fri vers av lodjuret/seglare VIP
Läst 336 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-06-11 21:29



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP