Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
senryu


Som i en spegel


minnets katakomb
ekar röster från ett liv

själens dunkla natt




Bunden vers (Haiku) av korpfjäder
Läst 413 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2008-06-12 21:27



Bookmark and Share


    humla
Just så är det. Du kan forma du och väcka starkt inuti.
2008-06-14

  Ronny Berk
en väl formulerad senryu som förmedlar bilden av minnen...en ton av vemod förnimmes...
2008-06-13

    ej medlem längre
Minnets katakomb - mycket bra formulering.
2008-06-13

  Carola Zettergren
ENASTÅENDE!!!Bokmärks!
2008-06-13

  Lena Krantz VIP
Märkligt
här kom också som röster från det förgågna
och jag började minnas Hässelby 1976
2008-06-13

  Michaela Dutius
Dunket från ekot hörs genom dina ord....suveränt skickligt
2008-06-12
  > Nästa text
< Föregående

korpfjäder
korpfjäder