Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Det är alltid sommar när jag träffar och umgås med mina kusiner i saknaden av dem där på den sandigt yrande gårdsplanen i solen och vinden, det är alltid sommmar och jag kan höra dig skratta så där uppsluppet


Jag inbillar mig ofta jag är den som skall skriva historien...







...om min kusin Timo
en verklig spelevink
en linslus till grabb




Bunden vers (Haiku) av lodjuret/seglare VIP
Läst 238 gånger
Publicerad 2008-06-13 10:23



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP