Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Kanske är förklaringen helt enkelt den att han var för ung för att ha varit soldat i vinterkriget, men hans minnen fanns kanske ändå fast etsade i hans sinnen, eller så var de totalt utplånade av barndomens möjliga lycka


Underlaget till texten








Min ena morbror

hade en akvarell på väggen


den var inramad i ljust trä



där innanför glaset

satt en gulnad passepartout


men målningen var helt vit



utan några andra tecken

för föreställning


än titeln \'Is tidig morgon utan sol\'







Fri vers av lodjuret/seglare VIP
Läst 222 gånger
Publicerad 2008-06-13 10:35



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Fantasi är också en färg.
2008-06-13
  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP