Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
en gammal text


avd 54






Inget här är mitt.
Inte dom vita rockarna
och pillervagnarna.

Inte självmordsblodet
på toaletten.

Jo en sak.
En tidningsbild ovanför sängen
En motorcykel
på en slingrande landsväg

Så en dag kommer hon
som rest i hela världen.
Och tvingar mig att ta ner bilden
ty så säger reglementet

Hat
är bara förnamnet.
Pissar väl
på era regler.

Min tanke är fri.
Larmet tjuter
och lampor blinkar rött
Läkarna rusar i panik i korridoren.

När jag förvandlar mig
till en gråsparv
och skriver ut mig
på eget bevåg




Övriga genrer av Ali D VIP
Läst 259 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2008-06-13 12:35



Bookmark and Share


    Herr Ångest
Mm, gillar...

gillar i synnerhet raden där du ger blodet en egenskap utifrån en upplevelse av hur det kom till, "självmordsblodet"
Det ska jag komma ihåg!

Man får många inre bilder o tankar av din dikt, snyggt!
2008-08-08

  Aisha VIP
.\"..när jag förvandlar mig till en gråsparv.......på eget bevåg..\"
frihet....stark dikt om integritet och inre frihet....
tycker mycket om!!
A.
2008-06-13
  > Nästa text
< Föregående

Ali D
Ali D VIP