Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
mare inspirerte


Kritik på en text II








aaaah,
läppjar här på en sommardrink,
vilken text,

jag höll nästan på att trilla av stolen
av förväntan, kort var den också,

nästan som att vanan av att gå
på en vanlig krog där de lastar på för två
på ens tallrik

får mig att ställa förväntningarna
på livets frosseri extra högt

så går jag på finkrogen och de läckerheter
som där kan sökas är det meningen
att anblicken skall mätta ögonen

inte precis magen
eftersom det är ett konstverk i bild
om än inte i omfång




Fri vers av lodjuret/seglare VIP
Läst 240 gånger
Publicerad 2008-06-13 13:07



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP