Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kära Esbjörn och Valle


Skriver detta i all hast.
Tack för att ni kunde komma
med så kort varsel.
Ni är sådana klippor i nödens stund.
Ni vet ju vart allt finns: kaffe, potatis,
bröd, ja, Allt! Katten tar jag med mig så
det är helt OK att ni tar med rottweilarna.
Ni har alltid ställt upp för mig
när jag behövt er.
Innerligt Tack ska ni ha.
Vad skulle jag göra utan er?
Ni är så underbara, hjälpsamma och goda.
Åh vad jag önskar att ni fanns!




Övriga genrer av Stardust VIP
Läst 175 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-06-14 09:23



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Stardust
Stardust VIP