Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Framfödd och längtad tillbaka



Allt det jag älskat
vishetens källa
multnar till stoft i min tanke
Gränsen för livet
dödsdagens vanmakt
följer i nattmörkrets väntan

Vem kan förklara
ljuset jag längtar
bortfört i bojor mot himlen
Nedlagt i graven
jordtäckt och lämnat
ljuset som visat mig vägen

Säg mig det ordet
livslust tillbaka
kärlek som stenarna ropat
Värmd utan solsken
framfödd och längtad
dagar och nätter tillbaka




Fri vers av korpfjäder
Läst 424 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-06-14 10:38



Bookmark and Share


  Carola Zettergren
BOKMÄRKS!!!...bland det bästa i poesi jag någonsin läst...och jag har läst mycket!!!!MER ÄN ENASTÅENDE!!!!
2008-06-14
  > Nästa text
< Föregående

korpfjäder
korpfjäder