Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En man hade hört talas om staden där gatorna sades vara belagda med guld. Om han blott hade fått veta vilket gott öl det tillverkas i landet x, i staden x, i bryggeriet x, så som det lovordats av hertigen av x.


Historia utan slut, ungefär som den om människosläktet





Högläsning efter middagen och till
den väl avnjutna desserten.

\'Jag har inte så värst stora bröst
sade flickan och tänkte sig
att bli tagen något längre bak
för större njutning och för att samtidigt
slippa väta ned kjolen.\'

-Jag vet inte om det här
är en passande läsning
för det uppväxande släktet precis,
sade flickan till sin mamma
som givit boken i julklapp
på rekommendation från flickan
i bokhandeln i den stora nybyggda gallerian.

En fågel lyfte med ett kraxande läte och flög
upp som om den blivit skrämd av någonting
som dock inte syntes från den positionen
som flickan befann sig i.




Prosa (Novell) av lodjuret/seglare VIP
Läst 419 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-06-14 21:58



Bookmark and Share


  lodjuret/seglare VIP
'Längre bak' anspelar på att köpa biljett i biografen eller teatern.
2024-04-08

    Den_Vackra
Gillar fågeln i slutet, som egentligen är helt irrelevant. Fast ändå mest central.
2008-06-14
  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP