Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Jag vaknar på morgonen med mammas bild, det är inte bara bild; utan mest av min mamma, saknar allt från henne som jag fick varje stund i mitt liv.... Stockholm, 2007-06-11


Sommaren tjugohundrasju

Sommar vindar dansar på åkern
och pussar på den bruna kinden.

Drömmen som alltid varit min
från den bortglömda byn
där mamma hade sommaren,
vinden, floden och rosor på gården.

Här dansar också sommar vinden
som en liten flicka röd som rosen
och pussar på den bruna kinden.

Dimmiga drömmar flyger och flyger
som små sommarfåglar
med en osynligt förväntan,
som en liten röd flicka som rosen
och pussar denna mitt på nosen.




Fri vers av jamal jamal
Läst 249 gånger
Publicerad 2008-06-15 14:46



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

jamal jamal
jamal jamal