Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
jamen, är det inte rätt att strida för det rätta?


De sju dödssynderna, Vreden



Jag söker mina strider överallt
och lever för att rätt ska vara rätt
jag skipar rätt och slipar stålet kallt
jag menar strid är sans och vett

Att döda är ett sätt att skapa plats
ett liv som bara tär är ändå slut
mitt eget liv är byggt som ett palats
av stenarna som var ditt liv förut

Jag brinner för att göra världen fri
mitt ord ska rädda jorden från all nöd
i striden ska varenda mänska bli
en del av det som brinner av min glöd

Jag är den enda som har sett all makt
jag vet var vi ska släppa ner en bomb
med mig ska livet bli en pakt
vi skyddar oss i dödens katakomb




Fri vers av korpfjäder
Läst 226 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2008-06-15 16:44



Bookmark and Share


    Glittra G
som sagt, man måste välja sina strider
2008-06-15

  Carola Zettergren
Rysligt sant..mycket bra poetat!
2008-06-15

  Maria Zena Viklund
ja, vreden är ju för det mesta självförbrännande men det tänker vi sällan på i stridens hetta, bra skrivet!
2008-06-15
  > Nästa text
< Föregående

korpfjäder
korpfjäder