Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Livets goda...


De sju dödssynderna, Frosseriet


Jag äter till jag spyr
och låter spottet rinna
min hunger är mig dyr
och maten vill jag finna
varhelst jag blicken vänder
en helportion i sänder

Och om jag ser en bar
får livet strax sin mening
jag måste stanna kvar
trots att det blir försening
till det jag lovat göra
men ingenting får störa

när jag ska göra det
jag vet är livets bästa
och fast jag nog blir fet
så måste jag ju festa
för livet är för kort
att bara slösas bort!




Fri vers av korpfjäder
Läst 203 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-06-15 17:10



Bookmark and Share


  Carola Zettergren
Sorgligt sant!!!
2008-06-15

  Maria Zena Viklund
ja frosseri tror jag mycket har med att göra att man har bråttom man tror helt enkelt att man ska bli utan om man inte tar vad som erbjuds av livets smörgårdsbord så fort som det bara går.
otillfredställd längtan, bra skrivet!
2008-06-15
  > Nästa text
< Föregående

korpfjäder
korpfjäder