Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
så bittert...


De sju dödssynderna, Avunden


Om jag ska orka finnas och va´ till
så måste du bli snäll och stå helt still
du måste sakna allting jag har fått
om du ska kunna ge mig nånting gott

Mitt jag är alltid underlägset ditt
jag utgår från att du vill ta allt mitt
så därför gömmer jag mig själv för dig
det är så väldigt väldigt synd om mig

Mitt liv har blivit väldigt tomt och trist
de andras glädje är min egen brist
Jag lever för att andra ska ha kul
på min bekostnad, och jag är så ful

Men bitter är jag inte, inte alls
jag sträcker gärna ut min långa hals
och offrar till de många som har allt
och lever livet ödsligt, tomt och kallt




Fri vers av korpfjäder
Läst 234 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2008-06-15 17:38



Bookmark and Share


    Glittra G
Oooh avund är en hemsk en, den och svartsjuka förstör människor och kärlek
2008-06-15

  Carola Zettergren
Fy ja..sorgligt sant!!!!
2008-06-15

  Maria Zena Viklund
fantastiskt skrivet om avunden och hur vi i jämförelsens betraktelse snuvar oss själva på ett rikt liv, applåder!
2008-06-15
  > Nästa text
< Föregående

korpfjäder
korpfjäder