Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Somnanbula tanketexter


Hur var det nu..tog jag en sömntablett...
var lade jag boken jag skulle läsa...
titta där är mina tofflor som jag letat eft...
katten jamar, är han inne...
är jag bara allmänt trött eller är det sömntabletten
som börjar verka...
törstig, måste ner i köket, ett kex kanske...
borsta tänderna igen..
huvudet känns verkligen lite konstigt...
men jag är ju inte sömnig, kanske bäst
att ta en sömntablett ifall...
kanske jag glömde ta en förut...
ska jag stryka några handdukar kanske medan
tabletterna gör sin verkan...
nej, det är dumt, då blir jag pigg igen...
katten är inne, måste ner och släppa ut honom...
tittade inte Mia lite konstigt på mig idag...
hon kanske är sur för något...
men hon är ju alltid sur förstås...
undrar hur barnen mår...
ska jag ringa kanske...
nej det är för sent...
varför hittar jag inte kontraktet på sommarstugan...
har någon norpat det...
nu har jag ont i magen också...
kattskinn är bra för magvärk...
ska se om katten vill komma in igen...
och förhoppningsvis värma min mage...
fan, nu är jag verkligen trött...
och jag som skulle lä...läsa...
vad det nu var...något...var det...
men vad...
men det kan..göra det samma ...




Övriga genrer av Stardust VIP
Läst 250 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-06-15 23:36



Bookmark and Share


  Blulva
åh, härlig. skriver precis på en liknande, haha. känner precis igen återkommande tankebanorna på katten, de ger sig inte! sov gott.
2008-06-16
  > Nästa text
< Föregående

Stardust
Stardust VIP