Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

uthärdaren

jag är uthärdaren
i ditt grepp jag vill
se dig växa, höra din längtan
ge mig maktlöshet
så jag blir fri
all min kärlek gör ont
det handlar

om mitt ljuva förbarmande
över ditt hat
medlidande är min passion
res dig över mig, väx
jag vill vidröra överlevnaden

och sedan leva




Fri vers av Marta
Läst 298 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-06-16 12:59



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Marta
Marta