Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tusendels sekund

Vi reser

Rum
Portar
Kartor
Tegel

Blickar vi
hänförda

Tomrummet mellan två hjärtslag
fylls av ljudet
nyckel och lås

Kisar spjuveraktigt
på världen
på kvinnan med dräkt
på dina händer
på mig

Smyger in

Tomrummet mellan hjärtslagen
avtar
ådran i pannan
vacker

Puls
trappor
fönster
lås

En dörr på glänt

Tak

Utrymme

Kärlek




Fri vers av susart
Läst 295 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2008-06-17 13:52



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

susart