Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Guben och trollsländan

Det sitter en pojke i en tresits-soffa
på högerkanten
Han spelar flöjt

utan ljud

Guben och trollsländan
vet inte ännu
men han håller henne i handen

Din tyngd

Önskar du hade vingar




Fri vers av susart
Läst 272 gånger
Publicerad 2008-06-21 20:51



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

susart