Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bredvid

Bygger pappersbåtar och låter dem flyta i ditt kaffe
du skrattar och plockar bort dem
Bygger nya

Tecknar en serie stripp
om ett ägg
Du ler

Viker en ros av servetten
Du håller dig nära mig
Varmt

Promenerar bort mot Brunnsparken
Hittar på historier
Fördröjer avskedet

Pappersbåten
bar en kärlek
lossade lasten

i din kopp










Fri vers av susart
Läst 264 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-06-18 15:30



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

susart