Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Först tänkte jag skriva en hel novell om det här men så drog jag mig till minnes att inte alla orkar läsa långa texter, för då tar ögonen stryk...


Rollspel, äkta skapligt







Då min älskade svänger med piskan
klatsch
klatsch

ryter till snällt

då teaterviskar jag
med låtsad rädsla

-Jag hör och lyder




Prosa (Novell) av lodjuret/seglare VIP
Läst 240 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-06-17 19:19



Bookmark and Share


  Carola Jeryd
hm...ska man verkligen tro på det???
Intressant text och som alltid något aktuellt...
Jag tar upp piskan...ha..ha...
Kramiz
2008-06-17
  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP