Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Every you and every me


Varje hjärtslag dödar lite mer

 

Tvinnar hårslingor
hjärtkamrar, blodådror
Jagar ögonblick
händelser, berusning

 

och ingenting kommer närmare
blir sannare

 

Illussioner och perfektioner
är vardag att förbli död i
Och döden klär oss vackra
i bottenlösa ögon, förhoppningar


Blåmärken smyckar juveler
kring stjärnor där falskheten tar över
tar vid
Och sanningen blir saga att berätta
för barnöron
i evighet


oändlighet till verklighet




Fri vers av Sländan
Läst 611 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2008-06-17 21:50



Bookmark and Share


  Nichlas
Otroligt starkt skrivet. Vackert,djupt och sorgligt
2009-03-31

  lyckeli
Stark text som bär sig själv.
2008-09-08

  Pojken i Svart
Dina ord är otroligt starka. Har läst texten 5 gånger redan och innan kvällen är över antar jag att det blir 5 gånger till :)
De tre första stycken är enligt min mening de allra starkaste. Fastnar på något sätt för andra stycket och läser det om och om igen...
Det jag försöker säga är att det här är en riktigt bra text!
2008-07-25

  Матрёшa
väääldigt vackert! Det tycks vara en välarbetad text som verkligen förmedlar känslan. Helt amazing, bara.. De två sista styckena blir nog mina favoriter, uuunderbart vackra.. FY vad bra!
2008-06-17

  Pontus W.U
aj, den svider. både kärleksfull och väldigt sorgligt och mycket fint skrivet!
2008-06-17
  > Nästa text
< Föregående

Sländan
Sländan