Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
en sortsdubbel haiku - eller möjligen senryu om man så önskar.


du ligger utfläkt på sängen bara för mig


mjukt formad av sömn
här talar lustfylld värme

spinner mot min hud




kittlar dröm om mus
sträcker lömskt en vässad klo

skön är kattens tid







Bunden vers (Haiku) av korpfjäder
Läst 245 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2008-06-17 23:01



Bookmark and Share


  glittertindra
kissekatter är goa dom... :)
2008-06-18

  Bjarne Nordbö
Min heter Castro och är terrorist.
2008-06-18

  Carola Zettergren
Kattpoesi...ååå vad fint!!!
2008-06-18

  Therés
ingen/inget kan se så avslappnad ut som en katt i vila...
här kanman ju se en viss anspelning på erotik om man vill också men det ville inte jag :) Såg bara den skönt lata katten.
2008-06-17
  > Nästa text
< Föregående

korpfjäder
korpfjäder