Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

)))SplitterGlitter(((

Att det fanns en lila regnbåge runt solen..det visste vi alla!
Men inte att barnet under oss alla
är Underbarnet

Inte heller att trollungar bara älskar lakrits
älskar lakrits

( Äh! säger det igen..)
- Älskar lakrits -

och ändå så är det ingen som vet
vart fan allt kommer ifrån..

Häpp! jag menar
Häpp! ( sa jag det förresten..att trollungar bara älskar lakrits?)

Nåja,..eh..var var vi någonstans..Jo! Så här;Inte fan finns det väl regnbågar runt solen fattaröväl!?

Men! D E T F I N N S D E T V I S S T D E T!

de finns regnbååååågar preeeecis överallt!
För fråga Underbarnen skall ni få höra..och trollungarna!
( dom där som gillar..ja, ni vet..)

Och förresten stod jag på en stege idag.
Upp till solens första sken.
Och lyfte hinken till höjd..spretade med händerna i
och öppnade handflatan över lilla världen..

och gissa vad..

det var splitterglitter som regnade ner över er idag
jag hade nämligen splitterglitter i hinken.

så om ni ser en liten stjärna i munnen som fastnat när ni borstar tänderna idag..så är det ett litet splitterglitter..

och! man kan bara ta ut det med hjälp av sugrör.

givetvis så måste ju någon annan suga ut det fattar du väl!

Äh! det förstår du väl själv.

Nu måste jag sudda vidare..!

Hejsvejjs!









-






hejsvejjs sa ja!
Nu skall ja käka lakrits

O F F__L O A D

- de va ett jäkla eko..
-va de..!?




Fri vers av Absint
Läst 585 gånger
Publicerad 2005-07-04 22:38



Bookmark and Share


  Janjohan
Skön stajl!
2005-07-08

  Nathalia
Hej! Du har en annorlunda stil! Jag gillar denna:-)
2005-07-04
  > Nästa text
< Föregående

Absint