Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
ser på en film vars huvudroll innehas av en gammal krigare vid namn dustin hoffman, filmens namn är little big man


Den som stannar i hatten (svenskt indiannamn)







En kväll när jag var mycket liten blev det väldigt mörkt. Jag insåg först inte att jag råkat stängas ute från taklampan genom att hamna inuti en hatt som någon vårdslöst kastat åt hatthyllan till men missat den med några decimeter. Plötsligt blev allt svart och det var inte förrän många år senare som jag förstod att livet var en film i svart och vitt. Vad än andra säger så är det precis så. Det var vad jag ville berätta för dig så här sent på kvällen. Kom ihåg att när det ser mörkt ut så är det bara för att du är inuti hatten just då. Utanför lyser taklampan alltjämt och om du är snäll så lyfts hatten upp igen och du kan känna hur dagen sprider sitt sken omkring dig. Eller så tänker jag helt fel.




Prosa (Novell) av lodjuret/seglare VIP
Läst 413 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-06-19 22:45



Bookmark and Share


  katt.inc
Roande så här i mörka natten, tänk jag har aldrig fattat att det var en hatt, bra att få veta. Tack för underhållning.
2008-06-19
  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP