Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sommarsolståndet!

Solens strålar mot mitt ansikte
värmer det inre
jag känner glädje över att få uppleva livet
på årets ljusaste dag

Då skogens väsen har ägande rätt
om jag lyssnar tillräckligt mycket
kan jag höra hur de viskar
om det kommande året

JAg böjer mig ned och lyssnar
men ändock hör jag inte riktigt
Jag vill veta
Vad ska hända vad ska ske?

Vinden leker i trädens löv
susande, väen dom viskdande
men en annan ton
Vinden leker i mitt långa hår

Denna natt vill jag aldrig sova
jag vill vara vaken och för att kunna vara nära naturen
när det händer
vad som händer

Denna erotikens natt
Då allt och alla är i sitt rätta element
Midsommarafton!
Som ödets ton har slagit ann

Sommarnattens leende väntar mig i natt
då ska jag vandra och lyssna
Kanske får jag se framtiden spådom
som den lilla häxa jag är

Solen strålar från en icke klarblå himmel
jag tar på mig min vita klänning
och dansar i midsommaraftonen
hela dagen lång




Övriga genrer av Anna-Victoria
Läst 207 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-06-20 09:27



Bookmark and Share


    ingvar VIP
Bra!
2008-06-20

  Kalle.O
Härlig text som gör en glad!
2008-06-20
  > Nästa text
< Föregående

Anna-Victoria
Anna-Victoria