Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En Midsommardröm



Vaknade ur en dröm

av blå dunster

Gryningen
hade sedan länge

gett sig av

I och omkring
kändes förväntan

Så mycket känslor
målar medvetandet

I små rörelser av intention
återfinnes
en kontext

med mjuka kanter

Utanför hörs sorlet
av sommarens inträde

Vinden smeker marken
till blommande klimax

Och vi njuter




Fri vers av J A Nicander
Läst 465 gånger och applåderad av 20 personer
Publicerad 2008-06-20 14:28



Bookmark and Share


  Maria T
En dikt att njuta av nu
i detta djupa mörker
2008-12-02

  Lyckohäxan Enediel
Mmmm!
"Vinden smeker marken
till blommande klimax"
En vansinnigt skön formulering!
2008-06-24

    ej medlem längre
\"och vi njuter\" *L*
Härlig sommardikt!
2008-06-22

  Maria Zena Viklund
underbart vackert skrivet och grattis!
2008-06-22

  Eva Enjebo/Drugge VIP
Vackert
2008-06-22

    Lindizz
Härliga vackra rader.
2008-06-22

  mare VIP
...mycket ljuvlig............
2008-06-20

  Sladjana Zubcevic
V A C K E R T
2008-06-20
  > Nästa text
< Föregående

J A Nicander
J A Nicander