Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

en enda röst men i varje träd



sjunger en ängel
ljuder rösten tusenfalt

jordisk fågelsång



talar min glädje
ekar sången tusenfalt

sjunger varje träd






Bunden vers (Haiku) av korpfjäder
Läst 460 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2008-06-21 08:56



Bookmark and Share


  Bjarne Nordbö
Vilken fuga.
2008-06-25

  Carola Zettergren
Enastående!!
2008-06-22

  Eva Enjebo/Drugge VIP
Jättefint
2008-06-21

  Cadena
Mycket vackert och en text som gör en lycklig och harmonisk.
2008-06-21

  Maria Zena Viklund
vackert!
2008-06-21

  thyra
Mycket vackra haikus, klara bilder du ger. Fint!
2008-06-21

  Ronny Berk
väl formulerade haiku:s om naturens sånger och talkörer...ja
2008-06-21
  > Nästa text
< Föregående

korpfjäder
korpfjäder