Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Själ mot själ och avståndet är nära


Ser blint omkring
och ögonen fäster
en doft

där står
vidrör ej

fyra steg bortom längtan






Fri vers av korpfjäder
Läst 197 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2008-06-21 17:52



Bookmark and Share


  Maria Zena Viklund
vackert!
2008-06-22

  Carola Zettergren
Fantastiskt poetat av dig!!!
2008-06-22

  Cadena
Tycker om den, och hur sinnesintrycken blandas till något mer genom att du ställt samman dem så här. Ett tätt språk - och tänk hur mycket en doft kan uttrycka.
2008-06-22

  micke marin
riv ner skylten och vidrör hela tiden, vill jag säga
2008-06-22

  Ilona _L
Det var en sinnlig beskrivning.
Alldeles för välbekant!
Så bra titel!
2008-06-21
  > Nästa text
< Föregående

korpfjäder
korpfjäder