Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

tre gånger varmare än solen men jag kunde inte tänka på åskan



jag kunde inte tänka på åskan
den haglade sig
men jag kunde inte tänka på den ens då
blixen slog ner
inte kunde jag tänka på åskan då

man måste räkna sekunderna
tre gånger varmare än solen

men jag kunde inte tänka på åskan
så mörkt var det
och ljuset syntes rakt igenom rutan
skilde oss åt
som oräknade dagar
eller var det sekunder

man måste räkna sekunderna när åskan slår ner
och dra ut alla kontakter
tre gånger varmare än solen


Och jag hade inte ens tänkt tanken




Fri vers av korpfjäder
Läst 206 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2008-06-21 18:15



Bookmark and Share


  Bjarne Nordbö
I sanning makalöst fångat. Blixt och dunder.
2008-06-24

  Carola Zettergren
Enastående!!!
2008-06-22

  Cadena
Underbar. Som när tiden står still i en i ett blixtartat ögonblick som slår ner sin verklighet i en så att man tappar koncepterna. Tycker om uttrycket \"den haglade sig\" - det fungerar så bra att jag ryser längs ryggen av den plötsliga kylan.
2008-06-22

  micke marin
Underbar 3 sekunders ögonblicksbild från verkligheten, det behövde jag.
2008-06-22

  Mona*
Kryper under skinnet, som min hund när det åskar...
2008-06-22
  > Nästa text
< Föregående

korpfjäder
korpfjäder