Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

mål, mening och det som verkligen hände...


Det låter fånigt när jag försöker tala om det
det känns svårare än vad det borde vara
jag menar, det är ju så naturligt
så vanligt och, som det ser ut utifrån, enkelt
det känns svårt att ens yttra ordet
men det är ganska enkelt att undvika
prata runt runt och aldrig möta målet
så det är väl det jag måste göra
om och om igen
jag känner mig som en felkonstruerad dammsugare
skräpet flyger ut istället för in
och en god idé med motsatt verkan i praktiken
som det mesta genom historien
och precis allt under överskriften "kärlek"
man tror man vet det man vet
för att vetandet har en egen agenda
fast ibland inser man att vissa delar av vetskapen
är helt fel
och allt annat
helt betydelselöst
precis som det jag verkligen hade velat skriva om
men inte hade mod att bokstavera fram

/




Fri vers av Jonny Larsen
Läst 101 gånger
Publicerad 2008-06-21 23:30



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jonny Larsen
Jonny Larsen