Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Se in i min själ

Förför mig
få mig att känna mig vacker

Ta på mig
så jag känner mig attraktiv

Se mig i ögonen
hur mina pupiller vidgas

Och se in i min själ
jag helt och fullt din

Din manlighet
får mig att darra

Dina händer så lena
på min längtande kropp

Jag är vacker
med dig
för jag älskar





Övriga genrer av Eva Enjebo/Drugge VIP
Läst 248 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-06-22 00:26



Bookmark and Share


  Gunnar Norrman
Helt underbar dikt! Jag blir alldeles varm. Det blir ett bokmärke!
2008-06-24

    vide
\"jag är vacker med dig för jag älskar\"...
Ja, så är det. Vackert diktat!
2008-06-22

  friheten
Känns så skönt. Tack för dikten!
2008-06-22
  > Nästa text
< Föregående

Eva Enjebo/Drugge
Eva Enjebo/Drugge VIP

Mina favoriter
Plågsamt