Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ibland, fast en från början var kär, det vi kalla kärlek kan växa fram till en tumör vilken bara blir alltmer elakartad ju längre tiden går


Jag motorsåg fram emot att få träffa er







Men nu inser jag
att fast än jag älskar ladugårdar

det inte är meningen att jag skall kunna
se er i er mest ljuva blomning
just där




Fri vers av lodjuret/seglare VIP
Läst 246 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-06-22 00:29



Bookmark and Share


  thyra
Underbar rubrik :)
2008-06-22
  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP