Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
ett möte


Lite om doft men det sagda otalt


Vi talade vindord
omord
och lite om snön
men lämnade det tysta
osagt

Vi fingrade solstänk
omsmek
och lite om doft
men lämnade det sagda
otalt

Vi blickade fjärran
omsyn
och lite om sjön
men lämnade det bästa
ogjort

så blind är tiden, att allt som varit ännu måste bli




Fri vers av korpfjäder
Läst 396 gånger och applåderad av 14 personer
Publicerad 2008-06-22 20:31



Bookmark and Share


  J.E Larsson
Mer än 11 år sedan förra kommentaren och det är hit jag längtar varje gång poeter.se besöks.

Du är fenomenalt begåvad, tack för att du delar med dig.
2019-11-22

  Carola Zettergren
UNDERBART BRA!!!Bokmärks!
2008-06-25

    Glittra G
Gud den här var så perfekt så ord nästan är helt överflödiga. Jag gillade din ordlek med ordet om ... fanns mycket dubbeltydighet i det. En text som säger så otroligt mycket, med så få ord. Varför reagerar man inte förrän det är för sent? Var lever man inte fullt ut? Varför lär man inte känna varandra medan tid finns? Varför förlåter man inte medan man fortfarand ekan förenas i en kram? Varför klämnar man så mycket osagt som man egentligen skulle vilja säga?

Många tankar virvlade runt i mitt huvud när jag läste den här texten.
2008-06-24

  Bjarne Nordbö
Gör det enkelt och håller med Hannadraken.
2008-06-24

  Cadena
Ja, det här är en pärla. Jag bokmärker också den. Det är så fint hur du har gjort med språket, alla upprepningarna med om- och o- och de trevliga nyskapelserna/sammansättningarna. Allt det där, ger en andning och rytm som bär en när man läser - och efter som rytmen är så genom förd i övrigt känns det snudd på som att man dansar igenom den... Skickligt!
2008-06-23

  Ilona _L
Jag älskar verkligen ditt sätt att skriva!
Strålande!
2008-06-23

  Maria Zena Viklund
sista raden är strålande, vackert skrivet!
2008-06-22

  J.E Larsson
Hoohaa, väldigt vackert skrivet! detta blir nog min, lets see, andra bokmärkning. mmmm underbart
2008-06-22

  Hannadraken
ändå känns mötet samtidigt både skirt och fullbordat...
Den här var så vacker så jag bokmärkte den.
2008-06-22
  > Nästa text
< Föregående

korpfjäder
korpfjäder