Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ett stycke regn

Jag ser
hur de stora svarta
fäller skira droppar
fyllda av liv
att krossas mot markens hårda
bortom all igenkännlighet




Fri vers av Micael Axelsson
Läst 826 gånger och applåderad av 16 personer
Publicerad 2008-08-08 22:07



Bookmark and Share


    Tuva Lisa**
Mycket fin..
2008-09-28

  Cris
Känns mörkt och hotfullt.
men väl en stycke regn.. väldigt flott titel.
2008-08-16

  Kristina Wallbing
Kanske kan detta även läsas som kampen mot det mörka i oss.
Hur som helst; väldigt välformulerat!
2008-08-13

    Lindizz
Mycket fin beskrivning på regndroppars fall, gillas !
2008-08-09

    inmeddiginålsögatkamel
bästa sättet jag sett någon beskriva regn på.
"fyllda av liv" - liksom.
2008-08-08

  HQ
det livgivande vattnet
Fin text!
2008-08-08
  > Nästa text
< Föregående

Micael Axelsson
Micael Axelsson